Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Da oliveira á mesa : historia da produción de aceite en Galicia / [autoras, Mercedes Vázquez Bertomeu, Pilar Rodríguez Suárez]

por Vázquez Bartomeu, Mercedes [autor/a]; Rodríguez Suárez, María del Pilar [autor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: [Santiago de Compostela] : Axencia Galega de Calidade Alimentaria (Agacal), Consellería do Medio Rural , 2021 Descrición: 127 p. : il., fot. cor. ; 29 cm.ISBN: 9788445353813.Materia(s): Aceite de oliva- -- Produción- -- Galicia- -- Historia | COMER, COMER -- VOCES DE MULLERResumo: Esta monografía é unha viaxe polas distintas etapas da historia da oliveira en Galicia
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Celanova Celso Emilio Ferreiro
Sala préstamo
64(09) XUN oli Dispoñible OED004000032047

Esta monografía é unha viaxe polas distintas etapas da historia da oliveira en Galicia

Coa tecnoloxía Koha