Da oliveira á mesa (Rexistro nro. 1077241)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00927nam a2200205 i 4500
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA
Campo fixo de descrición física ta
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 220524s2021 sp o er||||a000 glg d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal C 915-2021
ISBN
ISBN 9788445353813
CDU
CDU 665.327.3(460.11)(091)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Vázquez Bartomeu, Mercedes
-- 135682
Termo indicativo de función autor/a
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Da oliveira á mesa
Resto do título : historia da produción de aceite en Galicia
Autores / [autoras, Mercedes Vázquez Bertomeu, Pilar Rodríguez Suárez]
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación [Santiago de Compostela]
Editorial : Axencia Galega de Calidade Alimentaria (Agacal), Consellería do Medio Rural
Data de publicación , 2021
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 127 p.
Outras características físicas : il., fot. cor.
Dimensións ; 29 cm
RESUMO
Resumo Esta monografía é unha viaxe polas distintas etapas da historia da oliveira en Galicia
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Aceite de oliva-
-- 135686
Subdivisión xeral Produción-
Subdivisión xeográfica Galicia-
Subdivisión de forma Historia
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia COMER, COMER
-- 135687
Subdivisión xeral VOCES DE MULLER
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Rodríguez Suárez, María del Pilar
-- 33228
Termo indicativo de función autor/a
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          IES Celanova Celso Emilio Ferreiro IES Celanova Celso Emilio Ferreiro Sala préstamo 2023-09-29 FONDOS PLAMBE 64(09) oli 64(09) XUN oli OED004000032047 2023-09-29 Prestable

Coa tecnoloxía Koha