000 00927nam a2200205 i 4500
997 0 0 _e2
007 ta
008 220524s2021 sp o er||||a000 glg d
017 _aC 915-2021
020 _a9788445353813
080 _a665.327.3(460.11)(091)
100 1 _aVázquez Bartomeu, Mercedes
_eaut
_9135682
245 1 0 _aDa oliveira á mesa
_b: historia da produción de aceite en Galicia
_c/ [autoras, Mercedes Vázquez Bertomeu, Pilar Rodríguez Suárez]
260 _a[Santiago de Compostela]
_b: Axencia Galega de Calidade Alimentaria (Agacal), Consellería do Medio Rural
_c, 2021
300 _a127 p.
_b: il., fot. cor.
_c; 29 cm
520 3 _aEsta monografía é unha viaxe polas distintas etapas da historia da oliveira en Galicia
650 7 _aAceite de oliva-
_xProdución-
_zGalicia-
_vHistoria
_9135686
650 7 _aCOMER, COMER
_xVOCES DE MULLER
_9135687
700 1 _aRodríguez Suárez, María del Pilar
_eaut
_933228