000 | 00927nam a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
997 | 0 | 0 | _e2 |
007 | ta | ||
008 | 220524s2021 sp o er||||a000 glg d | ||
017 | _aC 915-2021 | ||
020 | _a9788445353813 | ||
080 | _a665.327.3(460.11)(091) | ||
100 | 1 |
_aVázquez Bartomeu, Mercedes _eaut _9135682 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDa oliveira á mesa _b: historia da produción de aceite en Galicia _c/ [autoras, Mercedes Vázquez Bertomeu, Pilar Rodríguez Suárez] |
260 |
_a[Santiago de Compostela] _b: Axencia Galega de Calidade Alimentaria (Agacal), Consellería do Medio Rural _c, 2021 |
||
300 |
_a127 p. _b: il., fot. cor. _c; 29 cm |
||
520 | 3 | _aEsta monografía é unha viaxe polas distintas etapas da historia da oliveira en Galicia | |
650 | 7 |
_aAceite de oliva- _xProdución- _zGalicia- _vHistoria _9135686 |
|
650 | 7 |
_aCOMER, COMER _xVOCES DE MULLER _9135687 |
|
700 | 1 |
_aRodríguez Suárez, María del Pilar _eaut _933228 |