Atlas mundial de cocina y gastronomía : una geografía gastronómica / Gilles Fumey y Olivier Etcheverria ; prólogo de Jean-Robert Pitte ; epílogo de Michel Bras ; cartografía de Madeleine Benoît-Guyod.
por Fumey, Gilles
; Etcheverria, Olivier
; Pitte, Jean-Robert
; Bras, Michel
; Benoît-Guyod, Madeleine
.
Tipo: ![materialTypeLabel](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Número de volume | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES Celanova Celso Emilio Ferreiro Sala préstamo | 641 GIL atl | 1 | Dispoñible | PRIMEIRAS LECTURAS | OED004000030110 |
|