Dicionario da Comida Galega : do Abadexo á Zorza / Xavier Rodríguez Baixeras
by
Rodríguez Baixeiras, Xavier (1945-)
; César Lorenzo / Xan Carballa [Publisher]
.
Type: 




Item type | Current location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item data |
---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES Celanova Celso Emilio Ferreiro | 641(03) ROD dic | Available | OED004000029741 |
|
A comida é parte fundamental de calquera cfultura. Define como vivimos e como entendemos o mundo. A gastronomía é piar do noso saber colectivo e grazas a este libro, por primeira vez na historia, podemos aprehendelo dunha maneira ordenada, erudita e brillante.Este dicionario enciclopédico é un percorrido apaixonante pola vida que se esconde detrás de cada alimento, de cada prato, de cada receita. Xavier Rodríguez Baixeras explica o vínculo de cada alimento coa nosa cultura a través da pegada que foi deixando na historia e na literatura
There are no comments for this item.