000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
01495nam a2200253 i 4500 |
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA |
Campo fixo de descrición física |
ta |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
190527s2018 sp o e |||||0|glg d |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
VG 755-2018 |
ISBN |
ISBN |
9788494900709 |
CDU |
CDU |
641(460.11)(038) |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Rodríguez Baixeiras, Xavier |
-- |
55868 |
Datas asociadas ao nome |
(1945-) |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Dicionario da Comida Galega |
Resto do título |
: do Abadexo á Zorza |
Autores |
/ Xavier Rodríguez Baixeras |
EDICIÓN |
Edición |
1ª ed |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Vigo |
Editorial |
: Aira |
-- |
: Engaiolarte |
Data de publicación |
, 2018 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
590 p. |
Outras características físicas |
: il. cor |
Dimensións |
; 33 cm |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Inclúe, en orde alfabética, a definición, o étimo, variantes, referencias de autores, receitas... |
RESUMO |
Resumo |
A comida é parte fundamental de calquera cfultura. Define como vivimos e como entendemos o mundo. A gastronomía é piar do noso saber colectivo e grazas a este libro, por primeira vez na historia, podemos aprehendelo dunha maneira ordenada, erudita e brillante.Este dicionario enciclopédico é un percorrido apaixonante pola vida que se esconde detrás de cada alimento, de cada prato, de cada receita. Xavier Rodríguez Baixeras explica o vínculo de cada alimento coa nosa cultura a través da pegada que foi deixando na historia e na literatura |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Alimentos - |
-- |
55869 |
Subdivisión xeral |
Usos y costumbres |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Alimentos - |
-- |
55870 |
Subdivisión xeral |
Usos e costumes |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Gastronomía |
-- |
96950 |
Subdivisión xeral |
COMER, COMER |
Subdivisión xeográfica |
Galicia |
Subdivisión de forma |
Dicionarios |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Gastronomía |
-- |
96951 |
Subdivisión xeográfica |
Galicia |
Subdivisión de forma |
Diccionarios |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
César Lorenzo / Xan Carballa |
-- |
55873 |
Termo indicativo de función |
editor/a |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |